From ash and blood

 

index

#1 Jelentem, a weboldal létezik!

2020.05.26. 01:15, Chris

Helló-helló! ^^ Ha ezt a bejegyzést olvasod, akkor valószínűleg a Wattpad profilomról tévedtél ide, és ezek szerint valamennyire tisztában vagy a munkásságommal - vagyis a következő sorokat alighanem átpörgeted majd. :"D

Amennyiben újonnan bukkantál erre a weboldalra: üdvözöllek! A honlapom alapvetően a saját történetemmel, a Hamuból és vérből-lel foglalkozik, amit már lassan egy éve pofozgatok (és még mindig nagyon az elején járok mindennek). A sztorit legjobban talán úgy tudnám jellemezni, mint "nagyon-fantasyt" egy csipetnyi sufnifilozófiával és egy kicsit nagyobb csipetnyi erőszakkal. Nem tudom, hogy ezzel a leírással és a fentebbi fülszöveggel mennyire sikerült vonzóvá tennem az írásomat számodra, de legalább őszinte voltam, na. :"D

A történetet először Wattpaden publikáltam (az eddigi fejezetek természetesen továbbra is elérhetőek maradnak ott), azonban nyílt titok, hogy utálom a Wattpad kezelőfelületét, ezért már régóta tervezem egy ilyen oldal létrehozását. Itt sokkal több terem lesz esztétikai hülyeséggel bűvészkedni (a G-Portálnak már azzal nyert ügye volt, hogy itt létezik sorkizárt funkció).

A honlap végül elég minimalistára sikeredett, de én elégedett vagyok. A lájk funkciót leszámítva mindent tud, amit a Wattpad is - bizony-bizony, kommentet bármikor hagyhattok, nem kell hozzá se regisztrálni, se megadni az e-mail címed. (Igen, ez egy enyhe utalás akart lenni; nagyon örülnék a véleményeteknek a történettel és a portállal kapcsolatban is. ^^)

Ahogy ígértem, az oldalon nem csak az eddigi tíz publikált fejezet van fent, hanem két új is - ezek a Wattpadre már nem fognak felkerülni. (Igen, már a 13. és a 14. fejezet is ott feszít a listán, de ezek nem lesznek elérhetőek, míg át nem olvastam őket, és ebben az esetben úgyis kaptok ide egy újabb bejegyzést.)

XI. fejezet >>

XII. fejezet >>

Köszönöm, hogy benéztél! ^^

CHRIS VOLTAM

Még nincs hozzászólás.
 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.