From ash and blood

 

II. bevezető

242., Aratás Hava, 10. nap
Asav Avean hadvezér jelentése a rea hadjáratról

"...a hosszas, megalázó késlekedés után hatodikán végre áttörtünk a barbárok barikádjain. A Fészekben nem várt ellenállásba ütköztünk, a katonáimnak minden egyes kunyhóért meg kellett küzdeniük - véráldozatok árán ugyan, de nyolcadikára leszámoltunk minden szembeszegülővel. Mostantól fogva nyugodt szívvel hivatkozhatunk a településre Harmadik-táborként.

Veszteségeink nem elhanyagolhatóak, de a rea vademberekéihez képest gyakorlatilag elenyészőek. A károk a következőek...

[...]

Mielőtt még megakadályozhattuk volna, a rea törzsfő véget vetett az életének, így gyalázatos módon elkerülte a királyi igazságszolgáltatását. Kisebbik lányát sikerült elfognunk; őt felséged érkeztéig a sátramban őriztetem. Nagyobbik gyermekeinek - örökösének, Rasenarnak, és idősebb leányának, Navarának - azonban nyomuk veszett.

Feljegyzések hiányában nehéz megállapítani, de úgy vélem rea harcosok egy nagyobb csoportja ugyancsak hiányzik a Fészekből - még azelőtt hagyhatták el a települést, hogy a katonáim körülzárták azt.

Sejtésem szerint ez a seregnek csúfolt csőcselék most Rasenar vezetésével Jégváros felé tart. Néhány nap múlva egyenesen belefutnak majd Veron parancsnok egységébe, amely a Vérerdő mellett táborozik, elzárva az egyetlen Jégvárosba vezető utat."

 

242., Aratás Hava 23. nap
Veron Avean parancsnok jelentése

"A barbárok sosem érkeztek meg.

Néhány emberem az Esküt tenné rá, hogy a vadak egyenesen a Vérerdőbe vonultak. Ha ez így van, akkor azóta sem dugták ki az orrukat a fák közül.

Az erdőbe küldött felderítőim nem térnek vissza. Várom a további parancsokat!"
 

XIV. fejezet >>

 


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.