From ash and blood

 

II. bevezető

242., Aratás Hava, 10. nap
Asav Avean hadvezér jelentése a rea hadjáratról

"...a hosszas, megalázó késlekedés után hatodikán végre áttörtünk a barbárok barikádjain. A Fészekben nem várt ellenállásba ütköztünk, a katonáimnak minden egyes kunyhóért meg kellett küzdeniük - véráldozatok árán ugyan, de nyolcadikára leszámoltunk minden szembeszegülővel. Mostantól fogva nyugodt szívvel hivatkozhatunk a településre Harmadik-táborként.

Veszteségeink nem elhanyagolhatóak, de a rea vademberekéihez képest gyakorlatilag elenyészőek. A károk a következőek...

[...]

Mielőtt még megakadályozhattuk volna, a rea törzsfő véget vetett az életének, így gyalázatos módon elkerülte a királyi igazságszolgáltatását. Kisebbik lányát sikerült elfognunk; őt felséged érkeztéig a sátramban őriztetem. Nagyobbik gyermekeinek - örökösének, Rasenarnak, és idősebb leányának, Navarának - azonban nyomuk veszett.

Feljegyzések hiányában nehéz megállapítani, de úgy vélem rea harcosok egy nagyobb csoportja ugyancsak hiányzik a Fészekből - még azelőtt hagyhatták el a települést, hogy a katonáim körülzárták azt.

Sejtésem szerint ez a seregnek csúfolt csőcselék most Rasenar vezetésével Jégváros felé tart. Néhány nap múlva egyenesen belefutnak majd Veron parancsnok egységébe, amely a Vérerdő mellett táborozik, elzárva az egyetlen Jégvárosba vezető utat."

 

242., Aratás Hava 23. nap
Veron Avean parancsnok jelentése

"A barbárok sosem érkeztek meg.

Néhány emberem az Esküt tenné rá, hogy a vadak egyenesen a Vérerdőbe vonultak. Ha ez így van, akkor azóta sem dugták ki az orrukat a fák közül.

Az erdőbe küldött felderítőim nem térnek vissza. Várom a további parancsokat!"
 

XIV. fejezet >>

 


FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!