From ash and blood

 

I. bevezető

"...és a Határ-tengeren áthajózva Bastara partjainál köthetünk ki. Kevés kalandor merészkedik ilyen messzire Valhallan civilizációjától, így az Északi-szigeteket még most, két századdal az Éj után is megannyi rejtély övezi.

Annyi bizonyos, hogy a szigeteket négy barbár törzs uralja. (Kérem, most tekintsünk el azoktól a zavaros legendáktól, amelyek azt állítják, létezik egy ötödik is, amely valahol az Éghegységben éldegél, elzárkózva a világ elől. Egyetlen írásos dokumentum sem tesz említést erről az elveszett törzsről.)

A vademberek szokásai törzsenként eltérőek, de jellemzőek rájuk a kegyetlen rituálék és az emberáldozatok, amelyekkel „Véristennőjük" figyelmét igyekeznek felhívni.

[...]

Bár a barbárok között állandó a viszálykodás, az utóbbi időben úgy tűnik, az avean törzs kezd felülkerekedni a másik hármon. Bagolyszemű Brannon, az aveanok vezetője immár az „Észak királya" címet is megköveteli magának.

Az uralkodó feltett szándéka egyetlen nemzetként egyesíteni a vadembereket – talán arra számít, ekkora haderővel képes lesz felvenni a küzdelmet a dél felől érkező gyarmatosítókkal. Személyes jótanácsom szerint legjobb lenne igyekeznie – a Walruda flottája ugyanis már keselyűként köröz Bastara partjainál..."

(lejegyezte: Atticos Medes, a Tudás Tornyának utazó krónikása az Éj utáni 244. holdfordulóban)
 

I. fejezet >>


 

 


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.