From ash and blood

 

I. bevezető

"...és a Határ-tengeren áthajózva Bastara partjainál köthetünk ki. Kevés kalandor merészkedik ilyen messzire Valhallan civilizációjától, így az Északi-szigeteket még most, két századdal az Éj után is megannyi rejtély övezi.

Annyi bizonyos, hogy a szigeteket négy barbár törzs uralja. (Kérem, most tekintsünk el azoktól a zavaros legendáktól, amelyek azt állítják, létezik egy ötödik is, amely valahol az Éghegységben éldegél, elzárkózva a világ elől. Egyetlen írásos dokumentum sem tesz említést erről az elveszett törzsről.)

A vademberek szokásai törzsenként eltérőek, de jellemzőek rájuk a kegyetlen rituálék és az emberáldozatok, amelyekkel „Véristennőjük" figyelmét igyekeznek felhívni.

[...]

Bár a barbárok között állandó a viszálykodás, az utóbbi időben úgy tűnik, az avean törzs kezd felülkerekedni a másik hármon. Bagolyszemű Brannon, az aveanok vezetője immár az „Észak királya" címet is megköveteli magának.

Az uralkodó feltett szándéka egyetlen nemzetként egyesíteni a vadembereket – talán arra számít, ekkora haderővel képes lesz felvenni a küzdelmet a dél felől érkező gyarmatosítókkal. Személyes jótanácsom szerint legjobb lenne igyekeznie – a Walruda flottája ugyanis már keselyűként köröz Bastara partjainál..."

(lejegyezte: Atticos Medes, a Tudás Tornyának utazó krónikása az Éj utáni 244. holdfordulóban)
 

I. fejezet >>


 

 


Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!