From ash and blood

 

index

#2 Mission complete!

2020.06.02. 17:38, Chris

Hey! ^^ Akik Wattpadról ismernek (alighanem mindenki :"D) azok talán már tudnak a hülye kíhívásaimról, amikkel magamat próbálom motiválni az írásra. (És amiket általában rendre elbukom. xd) A mostani "fogadás" szerint a nyári szünet kezdete előtt el kell jutnom a történetben a 15. fejezetig, vagy különben kénytelen leszek elolvasni az első Alkonyat könyvet.

Na, hát ez nem fog megtörténni, ugyanis pár napja végeztem a 15. fejezettel! :3

Nos, ez nem azt jelenti, hogy rögtön három új résszel készültem; sőt, ma igazából csak egy fejezetet publikálok. (A 15. még nincs átnézve, a 14.-et pedig azzal egyszerre szeretném közzétenni, mert mindkettő elég rövidre sikerült, és együtt tesznek majd ki egy tisztességes hosszúságú részt.)

Mint azt Soren már fentebb lespoilerezte, ez lesz az első Asav-fejezet. Azt remélem, az ő szemén keresztül jobban értelmet nyer majd a másik oldal motivációja is.

XIII. fejezet >>

A másik bejelentés, amivel készültem, hogy nyitottam egy szavazást arról, hogy ki a kedvenc szereplőtök a történetből. (Én így láttatlanban arra tippelek, Soren fog nyerni. xd) Kissé kínos lenne, hogyha nem szavazna senki, szóval, na, légyszi. :"D

szavazás >>

Ennyi lettem volna mára; örülök, hogy benéztél! ^^

CHRIS VOLTAM

Még nincs hozzászólás.
 


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.