From ash and blood

 

index

#2 Mission complete!

2020.06.02. 17:38, Chris

Hey! ^^ Akik Wattpadról ismernek (alighanem mindenki :"D) azok talán már tudnak a hülye kíhívásaimról, amikkel magamat próbálom motiválni az írásra. (És amiket általában rendre elbukom. xd) A mostani "fogadás" szerint a nyári szünet kezdete előtt el kell jutnom a történetben a 15. fejezetig, vagy különben kénytelen leszek elolvasni az első Alkonyat könyvet.

Na, hát ez nem fog megtörténni, ugyanis pár napja végeztem a 15. fejezettel! :3

Nos, ez nem azt jelenti, hogy rögtön három új résszel készültem; sőt, ma igazából csak egy fejezetet publikálok. (A 15. még nincs átnézve, a 14.-et pedig azzal egyszerre szeretném közzétenni, mert mindkettő elég rövidre sikerült, és együtt tesznek majd ki egy tisztességes hosszúságú részt.)

Mint azt Soren már fentebb lespoilerezte, ez lesz az első Asav-fejezet. Azt remélem, az ő szemén keresztül jobban értelmet nyer majd a másik oldal motivációja is.

XIII. fejezet >>

A másik bejelentés, amivel készültem, hogy nyitottam egy szavazást arról, hogy ki a kedvenc szereplőtök a történetből. (Én így láttatlanban arra tippelek, Soren fog nyerni. xd) Kissé kínos lenne, hogyha nem szavazna senki, szóval, na, légyszi. :"D

szavazás >>

Ennyi lettem volna mára; örülök, hogy benéztél! ^^

CHRIS VOLTAM

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 


Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!